Izjava o korištenju WSPay-a i zaštiti prijenosa osobnih podataka

Podaci o prodajnom mjestu

• Naziv i skraćeni naziv tvrtke - Izvor upravljanje d.o.o.

• Sjedište tvrtke –Zagreb, Trpinjska 9

• Sud kod kojega je tvrtka upisana u Sudski registar – Trgovački sud u Zagrebu

• Broj pod kojim je tvrtka upisana u Sudski registar – MBS - 080743014

• OIB: 02951724955

• Iznos temeljnog kapitala trgovačkog društva – 40.000.000,00kn; uplaćen u cijelosti

• Prezime i ime člana Uprave društva – Ivana Andabak, direktor- Damir Baković

• Tvrtka i sjedište institucije kod koje se drži račun i broj tog računa – PBZ d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb; IBAN HR2723400091111105352

Informacije o proizvodima

Svi paket aranžmani koji se nude na web stranici tvrtke IZVOR UPRAVLJANJE d.o.o. bit će što preciznije i točnije opisani.

Uvjeti prodaje

Do 1.1.2023. svo plaćanje se vrši u KN. Sve cijene na web stranici su prikazane u dvije valute: HRK (hrvatska kuna) i EUR (euro), pri čemu se primjenjuje fiksni konverzijski tečaj 1 EUR = 7,53450 KN.

Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS)

Izjava o koverziji

Sva plaćanja bit će izvršena u hrvatskoj valuti. Iznos za koji će vaša kreditna kartica biti terećena dobiva se konverzijom cijene u eurima u hrvatske kune prema važećem tečaju Hrvatske narodne banke. Prilikom terećenja vaše kreditne kartice, isti se iznos preračunava u vašu lokalnu valutu prema tečaju kartičarskih udruga. Kao rezultat ove pretvorbe postoji mogućnost neznatne razlike u odnosu na izvornu cijenu navedenu na našoj web stranici. 

Izjava o prikupljanju i korištenju osobnih podataka.

Sve o prikupljanju osobnih podataka molimo pročitajte ovdje.

Način zaštite povjerljivih podataka

IZVOR UPRAVLJANJE d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

Ime i prezime
E-mail
Telefon
Adresa
Mjesto
Poštanski broj
Država
Vrsta kartice
Broj kartice
Vrijeme trajanja kartice
CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

               

   vrh stranice